Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Kuracie fajitas
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Šošovicová krémová polievka
Tuniak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Paradajková polievka
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorská frittata
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Oranžové rizoto
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Jaipur kari
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Špargľová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Sójový šalát s tuniakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi