Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Opekaná zelenina
Tabouleh
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Biela treska
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Jaipur kari
Špagety zo Stredomoria
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorský šalát
Okúzľujúce letné kurča
Stredomorská frittata
Caponata a lá Podravka
Kuracie fajitas
Pečený losos v medovej omáčke
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniak so zeleninou
Ražniči z lososa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špargľová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové špízy
Oranžové rizoto
Paradajková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mediteránska rapsódia
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Krevety na zeleninovom lôžku
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi