Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Šošovicová krémová polievka
Tuniakový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Tabouleh
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorská frittata
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Gyros šalát
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Paella s kuracím mäsom
Špargľová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi