Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom

Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pohánka s klobásou
Netradičný hamburger
Ryžové guľôčky
Kuracina s kozím syrom
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Chrumkavé kuracie ražniči
Jahňacie so šalviovým medom
Vianočná roláda
Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Plnená pečená cibuľa
Grilované paradajky
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Zapečené špagety s tuniakom
Klasický burger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Domáce sushi
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura na pive
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Karí s bravčovým mäsom
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsová roláda a lá pahreba
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Oranžové rizoto
Penne so špargľovou omáčkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Plnené kuracie stehná
Lasagne z panvice
Ravioly so šalviou
Voňavá morčacia roláda
Fish&Chips v tortille
Farebný jarný šalát
Rýchle lasagne
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Určite milujete kuracie mäso na všetky spôsoby. V tomto prípade sú podávané so špeciálnou prílohou - chrumkavými gnocchi a hráškom. Určite ochutnajte!

Suroviny

600 g kuracích pŕs (4 ks)
1 lyžica Podravka ochucovadla
vetvička rozmarínu
600 g zemiakov
100 g syra ricotta
1 lyžička sušenej petržlenovej vňate
250 g mrazeného hrášku
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravka ochucovadlom, natrhaným rozmarínom, prikryjeme papierom na pečenie a valčekom ich trošku rozvaľkáme na tenšie.
  • 2 Zemiaky v šupke uvaríme, necháme trošku vychladnúť, obielime ich a pretlačíme. Pridáme k nim ricottu a petržlenovú vňať a všetko poriadne premiešame. Z pripravenej zmesi urobíme šúľok, ktorý pokrájame na cca 3 cm kúsky, a tak dostaneme gnocchi. Každý jeden v strede sploštíme a dáme ich variť do mierne slanej vody. Varíme, dokým nevyplávajú. Potom ich zcedíme.
  • 3 Kuracie prsia dáme do panvice so zahriatym olivovým olejom tak, aby tá strana, kde je rozmarín bola otočená smerom dole. Pečieme z každej strany cca 4 minúty.
  • 4 Hotové mäso vyberieme z panvice a na ten istý olej dáme gnocchi. Opražíme ich z oboch strán tak, aby boli chrumkavé. Takisto pridáme hrášok a pečieme ho dovtedy, dokým nezmäkne. Podľa potreby pridáme trošku vody, v ktorej sa varili gnocchi.

Tip

Pomocou valčeka dosiahnete to, že mäso bude rýchlejšie upečené a že sa korenie dostane lepšie do mäsa.

Porcia

Kuracie prsia podávame s chrumkavými gnocchi a hráškom.

Zdieľať s priateľmi