Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Jaipur kari
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové špízy
Sójový šalát s tuniakom
Cuketové jednohubky
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajkové košíčky so pšenom
Bohatá jesenná polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Gyros šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované tofu
Biela treska
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Špargľová polievka
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Stredomorský šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Okúzľujúce letné kurča
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Letné zeleninové ragú
Opekaná zelenina
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paella s kuracím mäsom
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi