Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou

Papriky plnené rizotom
Zeleninové špízy
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Ryžové guľôčky
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sendviče z vajíčok a s lososom
Slepačia polievka s knedličkami
Plnené kuracie stehná
Teľacia roláda
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát s krevetami
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Rýchle lasagne
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované kuracie prsia
Penne so špargľovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura na sladko
Paradajková polievka s bazalkou
Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové rizoto so slaninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rezne s chutnou omáčkou
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Morčacie prsia s jablkami
Pečený losos v medovej omáčke
Jaipur kari
Ražniči z mletého mäsa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Chrumkavé pečené zemiaky
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Francúzska kuchyňa patrí medzi najznámejšie na celom svete. Spojte chuť bravčového mäsa s ovocím a vaše jedlo sa zmení na nezabudnuteľný zážitok.

Suroviny

150 g čučoriedok
škorica
3 veľké jablká
60 g masla
10 g múky
2 lyžičky ochucovadla Podravka
1 bravčová panenka (500 g)
1 lyžica olivového oleja
50 ml vody
2 lyžice cukru
1 lyžica čučoriedkový džem

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Čučoriedky s cukrom krátko povaríme, necháme vychladnúť, scedíme bobule a štavu odložíme.
  • 2 Medailónky z bravčovej panenky (kotlety), posypeme múkou a ochucovadlom Podravka.
  • 3 Kotlety najprv prudko opražíme z oboch strán na horúcom oleji a potom ich upečieme do zlatožlta.
  • 4 Medzitým na 10g masla orestujeme nakrájané plátky jabĺk a upečieme ich do chrumkava, a nakoniec posypeme škoricou.
  • 5 Do výpeku z mäsa pridáme šťavu z čučoriedok, džem a krátko povaríme. Na koniec vmiešame zvyšné maslo a pridáme čučoriedky, ktoré sme si predtým pripravili.

Porcia

Medailónky podávame s pečenými jablkami a zalejeme pripravenou omáčkou.

Malé tajomstvá

Pre lepšiu chuť, môžete do omáčky pridať 1-2 polievkové lyžice červeného vína.

Zdieľať s priateľmi