Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Morčacie rolky s ryžou
Morčacina s citrónom a oreganom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Rýchle lasagne
Jaipur kari
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát s krevetami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Slepačia polievka s knedličkami
Penne so špargľovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Sendviče z vajíčok a s lososom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Papriky plnené rizotom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morčacie prsia s jablkami
Ovocný šalát s kuracinou
Plnené kuracie stehná
Ryžové guľôčky
Hovädzí steak so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacia roláda
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura na sladko
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kačica na pomarančoch
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Grilované kuracie prsia
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Paradajková polievka s bazalkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi