Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie prsia pečené v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na sladko
Teľacia roláda
Pikantné bravčové závitky
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Nové zemiaky s Ajvarom
Šalát s krevetami
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Jaipur kari
Chrumkavé pečené zemiaky
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie fajitas
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Rýchle lasagne
Sendviče z vajíčok a s lososom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Ražniči z mletého mäsa
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Papriky plnené rizotom
Polievka s mäsovými guličkami
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Ryžové guľôčky
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špagety zo Stredomoria
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Slepačia polievka s knedličkami
Morčacie rolky s ryžou
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované kuracie prsia
Morčacie prsia s jablkami
Pečený losos v medovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi