Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Caponata a lá Podravka

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kura na sladko
Grilované kuracie prsia
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacie prsia s jablkami
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninové rizoto so slaninou
Kačica na pomarančoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát s krevetami
Kuracie prsia pečené v rúre
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pikantné bravčové závitky
Plnené kuracie stehná
Polievka s mäsovými guličkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Penne so špargľovou omáčkou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Ryžové guľôčky
Teľacia roláda
Cviklové krupoto s bielou rybou
Jaipur kari
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Opekaná zelenina
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Slepačia polievka s knedličkami
Sendviče z vajíčok a s lososom
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Hovädzí steak so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Rýchle lasagne
Morčacina s citrónom a oreganom
Chrumkavé pečené zemiaky
Ovocný šalát s kuracinou
Papriky plnené rizotom
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Rezne s chutnou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi