Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Opekaná zelenina

Slepačia polievka s knedličkami
Hovädzí steak so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ražniči z mletého mäsa
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Kura na sladko
Kuracie fajitas
Sendviče z vajíčok a s lososom
Grilované kuracie prsia
Jaipur kari
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové špízy
Papriky plnené rizotom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Teľacia roláda
Špagety zo Stredomoria
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Rýchle lasagne
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Cviklové krupoto s bielou rybou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Plnené kuracie stehná
Morčacie rolky s ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zeleninové rizoto so slaninou
Pikantné bravčové závitky
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Ryžové guľôčky
Chrumkavé pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka s bazalkou
Okúzľujúce letné kurča
Šalát s krevetami
Teplý zeleninový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi