Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Morčacina s citrónom a oreganom

Rýchle lasagne
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kačica na pomarančoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Papriky plnené rizotom
Pikantné bravčové závitky
Chrumkavé pečené zemiaky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Morčacie rolky s ryžou
Nové zemiaky s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Sendviče z vajíčok a s lososom
Šalát s krevetami
Kura na sladko
Ovocný šalát s kuracinou
Zeleninové špízy
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Jaipur kari
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Ryžové guľôčky
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Penne so špargľovou omáčkou
Kuracie fajitas
Teľacia roláda
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči z mletého mäsa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Teplý zeleninový šalát
Plnené kuracie stehná
Paradajková polievka s bazalkou
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované kuracie prsia
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie prsia s jablkami
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi