Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Nové zemiaky s Ajvarom

Pečený losos v medovej omáčke
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Jaipur kari
Morčacina s citrónom a oreganom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnené kuracie stehná
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ovocný šalát s kuracinou
Rýchle lasagne
Zeleninové špízy
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Špagety zo Stredomoria
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Grilované kuracie prsia
Teľacia roláda
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Kačica na pomarančoch
Hovädzí steak so zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Opekaná zelenina
Papriky plnené rizotom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Šalát s krevetami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rezne s chutnou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z mletého mäsa
Ryžové guľôčky
Chrumkavé pečené zemiaky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Sendviče z vajíčok a s lososom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Slepačia polievka s knedličkami
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Teplý zeleninový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi