Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Nové zemiaky s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ovocný šalát s kuracinou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Slepačia polievka s knedličkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety zo Stredomoria
Opekaná zelenina
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zeleninové špízy
Rolky z roštenky so zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky
Teľacia roláda
Šošovicová krémová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rýchle lasagne
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s krevetami
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Jaipur kari
Ryžové guľôčky
Polievka s mäsovými guličkami
Plnené kuracie stehná
Grilované kuracie prsia
Morčacie prsia s jablkami
Pečený losos v medovej omáčke
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Kačica na pomarančoch
Ražniči z mletého mäsa
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi