Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Kuracie fajitas

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto so slaninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Ryžové guľôčky
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Plnené kuracie stehná
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Sendviče z vajíčok a s lososom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Papriky plnené rizotom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s krevetami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Pečený losos v medovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Polievka s mäsovými guličkami
Morčacie rolky s ryžou
Teľacia roláda
Opekaná zelenina
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Chrumkavé pečené zemiaky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Caponata a lá Podravka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Mäsová roláda a lá pahreba
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teplý zeleninový šalát
Grilované kuracie prsia
Penne so špargľovou omáčkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninové špízy
Kačica na pomarančoch
Rýchle lasagne
Špagety zo Stredomoria
Okúzľujúce letné kurča
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojím hosťom.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
1 balenie Podravky Natur na zlaté kurča
2 lyžice citrónovej šťavy
4 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g paradajok
100 g zelenej papriky
100 g červenej papriky
280 g sterilizovanej kukurice Podravka
200 ml kyslej smotany
250 ml majonézy
8 torttíl
listový šalát

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 8 osoby45 min

  • 1 Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme Podravkou na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.
  • 2 Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Tortilly opečieme na suchej panvici.
  • 4 Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.
  • 5 Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.

Tip

Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.

Porcia

Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.

Zdieľať s priateľmi