Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Sendviče z vajíčok a s lososom

Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hovädzí steak so zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Caponata a lá Podravka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacie rolky s ryžou
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Chrumkavé pečené zemiaky
Teľacia roláda
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kura na sladko
Ražniči z mletého mäsa
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Kačica na pomarančoch
Opekaná zelenina
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Rolky z roštenky so zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Okúzľujúce letné kurča
Ryžové guľôčky
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Penne so špargľovou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované kuracie prsia
Papriky plnené rizotom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Rýchle lasagne
Šalát s krevetami
Kuracie fajitas
Plnené kuracie stehná
Viac receptov pre túto náladu

Milovníci sendvičov sa zamilujú do tohto skvelého občerstvenia ozdobeného zelenými listami a ružovým lososom v hlavnej úlohe.

Suroviny

5 vajec
2 lyžičky Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
40 g čerstvého špenátu
80 g syra ricotta
extra panenský olivový olej
soľ
150 g udeného lososa (alebo prošuta)
200 g taveného syra

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Vo veľkej miske rozmiešame 4 vajíčka s Podravkou Natur.
  • 2 Do mixéra alebo sekáčika dáme zostávajúce vajce, ricottu, špenát a rozmixujeme. Hotovú zmes pridáme k vajíčkam a dobre premiešame.
  • 3 Do panvice (Ø 24 cm) dáme trošku oleja a z polovice vajíčkovej zmesi pripravíme omeletu. Najprv pečieme prikryté pokrievkou jednu stranu, potom omeletu ľahko otočíme a opečieme krátko z druhej strany.
  • 4 Hotovú omeletu vyberieme z panvice a zo zostávajúcej zmesi pripravíme druhú, takým istým spôsobom. Omeletu nakrájame pomocou formy alebo pohárika s Ø 6-8 cm (okrúhly alebo iný tvar).
  • 5 Na jednu malú omeletu natrieme syr, pridáme plátok lososa, prikryjeme druhým kúskom omelety a ozdobíme čerstvým špenátom.

Porcia

Upevníme špáradlom a podávame.

Zdieľať s priateľmi