Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Ovocný šalát s kuracinou

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Ryžové guľôčky
Grilované kuracie prsia
Ražniči z mletého mäsa
Teplý zeleninový šalát
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Morčacie prsia s jablkami
Slepačia polievka s knedličkami
Hovädzí steak so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacia roláda
Paradajková polievka s bazalkou
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Nové zemiaky s Ajvarom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kura na sladko
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jaipur kari
Kuracie prsia pečené v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Mäsová roláda a lá pahreba
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové špízy
Kačica na pomarančoch
Šalát s krevetami
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rýchle lasagne
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Opekaná zelenina
Sendviče z vajíčok a s lososom
Polievka s mäsovými guličkami
Papriky plnené rizotom
Pikantné bravčové závitky
Morčacie rolky s ryžou
Penne so špargľovou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto so slaninou
Viac receptov pre túto náladu

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

Suroviny

2 kuracie prsia (cca 300 g)
10 g Podravka grill classic
4 lyžice oleja
80 g zeleného listového šalátu (rukola, poľníček, špenát,...)
1 mrkva
1 avokádo
125 g čučoriedok
150 g jahôd
150 g čerstvého syra (alebo syra feta)
50 g nasekaných vlašských orechov
50 ml olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
soľ
korenie čierne mleté
1 lyžica medu
100 ml jogurtu

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravkou grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  • 2 Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  • 3 Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  • 4 Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.

Tip

Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.

Porcia

Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.

Zdieľať s priateľmi