Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Zeleninové špízy

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky
Jaipur kari
Grilované kuracie prsia
Ryžové guľôčky
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Nové zemiaky s Ajvarom
Zeleninové rizoto so slaninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morčacie prsia s jablkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Opekaná zelenina
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Teľacia roláda
Pečený losos v medovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie prsia pečené v rúre
Sendviče z vajíčok a s lososom
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Slepačia polievka s knedličkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Kura na sladko
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Šalát s krevetami
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Polievka s mäsovými guličkami
Rýchle lasagne
Mäsová roláda a lá pahreba
Ražniči z mletého mäsa
Plnené kuracie stehná
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie fajitas
Papriky plnené rizotom
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová krémová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacie rolky s ryžou
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Penne so špargľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi