Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cesnakové bruskety

Sladko-kyslé grilované ražniči
Teplý zeleninový šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ražniči z mletého mäsa
Medailónky s hnedou ryžou
Hríbová mrvenička
Losos s cuketovou krustou
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Shakshuka s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Stredomorská frittata
Šťavnaté mäkké zemiaky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacie rolky s ryžou
Oranžové rizoto
Plnená pečená cibuľa
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Farebná šošovica
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Jaipur kari
Pohánka s klobásou
Domáce sushi
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pizza v zemiakoch
Kura na sladko
Kuracie závitky s prekvapením
Polievka z rukoly a kreviet
Teľacia roláda
Ravioly so šalviou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Krevety na zeleninovom lôžku
Tabouleh
Strukovinové fašírky
Šošovicová polievka so špenátom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Karí s bravčovým mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Pikantné bravčové závitky
Treska so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Suroviny

1 francúzska bageta
6 lyžíc olivového oleja
3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
štipka čierneho mletého korenia
1 lyžička Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  • 2 Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  • 3 Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Tip

Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Porcia

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Zdieľať s priateľmi