Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Zeleninové chipsy

Zelené rizoto s kuracím mäsom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Shakshuka s Ajvarom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Domáce sushi
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cesnakové bruskety
Treska so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči z mletého mäsa
Losos s cuketovou krustou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Hríbová mrvenička
Oranžové rizoto
Šťavnaté mäkké zemiaky
Farebná šošovica
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Šalát z grilovanej zeleniny
Pohánka s klobásou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Stredomorská frittata
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Strukovinový šalát so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Strukovinové fašírky
Medailónky s hnedou ryžou
Plnená pečená cibuľa
Polievka z rukoly a kreviet
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na sladko
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Teľacia roláda
Kuracie závitky s prekvapením
Morčacie rolky s ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Karí s bravčovým mäsom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Viac receptov pre túto náladu

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi