Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Kuracie závitky s prekvapením

Treska so zeleninou
Shakshuka s Ajvarom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Oranžové rizoto
Plnená pečená cibuľa
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Paradajková polievka s bazalkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Medailónky s hnedou ryžou
Polievka z rukoly a kreviet
Pizza v zemiakoch
Tabouleh
Teplý zeleninový šalát
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Losos s cuketovou krustou
Stredomorská frittata
Zeleninové chipsy
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Domáce sushi
Cesnakové bruskety
Šťavnaté mäkké zemiaky
Farebná šošovica
Strukovinové fašírky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z mletého mäsa
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hríbová mrvenička
Kura na sladko
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacia roláda
Karí s bravčovým mäsom
Pikantné bravčové závitky
Strukovinový šalát so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Kto by nemal rád prekvapenie? Pripravte ho aj vy pre svojich hostí. Stačí len hádať, čo sa ukrýva v závitkoch obalených chutnou slaninkou.

Suroviny

4 kuracie prsia
2 vajcia
1 lyžica masla
8 – 12 plátkov prerastenej anglickej slaniny
200 g kuracích pečení
120 g šampiňónov
1 malá cibuľa
Podravka na zlaté kurča
petržlenová vňať
Lagris ryža parboiled
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Na masle speníme cibuľku, pridáme nakrájané pečene a šampiňóny, opražíme a podusíme.
  • 2 Osolíme, okoreníme, doplníme petržlenovou vňaťou alebo ochucovadlom, zalejeme rozšľahanými vajcami a necháme mierne zhustnúť.
  • 3 Z pŕs nakrájame 2 – 3 rezne z každého kusu, naklepeme medzi fóliami, posolíme, ochutíme Podravkou na zlaté kurča a naplníme zmesou.
  • 4 Plátky mäsa zvinieme, zabalíme do slaniny, upevníme ihlami alebo špáradlami a položíme na pekáč. Podlejeme trochou vody a oleja a pečieme cca polhodinu pri teplote 180 °C.

Tip

Kuracie pečene pred tepelnou úpravou nesolíme, aby nestvrdli.

Porcia

Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi