Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou

Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Medailónky s hnedou ryžou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Tabouleh
Morčacie rolky s ryžou
Strukovinové fašírky
Sladko-kyslé grilované ražniči
Polievka z rukoly a kreviet
Oranžové rizoto
Karí s bravčovým mäsom
Cesnakové bruskety
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie závitky s prekvapením
Hríbová mrvenička
Šošovicová krémová polievka
Kura na sladko
Krevety na zeleninovom lôžku
Farebná šošovica
Pohánka s klobásou
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Jaipur kari
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Domáce sushi
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Zeleninové chipsy
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Teľacia roláda
Pikantné bravčové závitky
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Stredomorská frittata
Shakshuka s Ajvarom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči z mletého mäsa
Viac receptov pre túto náladu

Aromatické zemiaky s opečenou slaninkou a obľúbenou zeleninou vás potešia svojou chuťou.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 ks Podravka Natur na pečené zemiaky
5 lyžíc olivového oleja
120 g slaniny
4 ks sterilizovaných artičokov
hrsť nakrájanej pažítky alebo jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky hrubé 0,5 cm. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 2 Posypeme Podravkou Natur na pečené zemiaky a rovnomerne pokvapkáme olivovým olejom. Opatrne premiešame.
  • 3 Pečieme v rúre vyhriatej na 200 ° C asi 40 minút.
  • 4 Artičoky scedíme a nakrájame na kúsky.
  • 5 Slaninu nakrájame na kocky a smažíme na panvici až kým zhnedne.
  • 6 Teplé pečené zemiaky posypeme artičokami a opraženou slaninkou.

Tip

Artičoky môžete nahradiť inou sterilizovanou zeleninou: paprika, špargľa, kukurica.

Porcia

Posypeme pažítkou a podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi