Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči z mletého mäsa
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinové fašírky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Teplý zeleninový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová krémová polievka
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové chipsy
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Treska so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Domáce sushi
Cesnakové bruskety
Shakshuka s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Losos s cuketovou krustou
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Šošovicová polievka so špenátom
Oranžové rizoto
Tabouleh
Šťavnaté mäkké zemiaky
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie rolky s ryžou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Kuracie závitky s prekvapením
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hríbová mrvenička
Jaipur kari
Ravioly so šalviou
Krevety na zeleninovom lôžku
Kura na sladko
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Karí s bravčovým mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Teľacia roláda
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Farebná šošovica
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi