Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Pizza v zemiakoch

Jaipur kari
Krevety na zeleninovom lôžku
Pohánka s klobásou
Domáce sushi
Medailónky s hnedou ryžou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Karí s bravčovým mäsom
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zeleninové chipsy
Strukovinové fašírky
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teľacia roláda
Šošovicová krémová polievka
Stredomorská frittata
Ravioly so šalviou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Polievka z rukoly a kreviet
Shakshuka s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Plnená pečená cibuľa
Ražniči z mletého mäsa
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Farebná šošovica
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Cesnakové bruskety
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka s bazalkou
Hríbová mrvenička
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na sladko
Tabouleh
Pikantné bravčové závitky
Treska so zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Teplý zeleninový šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi