Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Farebný jarný šalát

Ružičková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Vyprážaný syr
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Pochúťka s Ajvarom
Mrkvová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniak so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Tabouleh
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Hríbová mrvenička
Gyros šalát
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z fazuľových strukov
Ryžové guľôčky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Lahodné pečené zemiaky
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát so surimi
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované paradajky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Ochutená ryža
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Biela ryba s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Ražniči z lososa
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si tento farebný šalát a osviežte si každodenné čaro.

Suroviny

1 malá hlava bielej kapusty
1 zväzok reďkovky
200 g červenej cibule
4 vajcia
štipka soli
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice vínneho octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát
4 krajce chleba

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút.Uvarené vajcia necháme vychladnúť, obielime a nakrájame na plátky.
  • 3 Zmiešame olivový olej s octom a Podravkou Natur.
  • 4 Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.

Tip

Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.

Porcia

Podávame posypaný opraženými kockami chleba.

Zdieľať s priateľmi