Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Morčacina s citrónom a oreganom

Tuniak so zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ochutená ryža
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Hríbová mrvenička
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mäsové guľky s omáčkou
Mrkvová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Gyros šalát
Ryžové guľôčky
Opekaná zelenina
Grilované paradajky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajkové košíčky so pšenom
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s kuskusom
Pochúťka s Ajvarom
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
Farebný jarný šalát
Vyprážaný syr
Ružičková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované tofu
Šošovicová krémová polievka
Tabouleh
Tuniakový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajková polievka
Teplý zeleninový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestovinový šalát so surimi
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi