Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Tuniakový šalát

Kuracie prsia pečené v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Morčacina s citrónom a oreganom
Ravioly so šalviou
Vyprážaný syr
Teplý zeleninový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Farebný jarný šalát
Grilované paradajky
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Cestovinový šalát so surimi
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Mrkvová polievka
Caponata a lá Podravka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Gyros šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lahodné pečené zemiaky
Ochutená ryža
Tuniak so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Pochúťka s Ajvarom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ryžové guľôčky
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Hríbová mrvenička
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Paradajkové košíčky so pšenom
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi