Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Teplý zeleninový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Pochúťka s Ajvarom
Gyros šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Tekvicová polievka s jablkom
Farebný jarný šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ryžové guľôčky
Ravioly so šalviou
Mrkvová polievka
Sójový šalát s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová krémová polievka
Tabouleh
Ružičková polievka
Grilované paradajky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie prsia pečené v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Lahodné pečené zemiaky
Hríbová mrvenička
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Opekaná zelenina
Paradajková polievka s bazalkou
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované tofu
Zeleninové špízy
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Strukovinový šalát so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Ochutená ryža
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi