Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Penne so špargľovou omáčkou
Kura na sladko
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Papriky plnené rizotom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Ražniči z mletého mäsa
Grilované kuracie prsia
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie prsia s jablkami
Kačica na pomarančoch
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Nové zemiaky s Ajvarom
Šalát s krevetami
Ovocný šalát s kuracinou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Teľacia roláda
Kuracie prsia pečené v rúre
Jaipur kari
Rolky z roštenky so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Rýchle lasagne
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Pikantné bravčové závitky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Ryžové guľôčky
Rezne s chutnou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi