Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Nové zemiaky s Ajvarom

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Ražniči z mletého mäsa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Penne so špargľovou omáčkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Plnené kuracie stehná
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie prsia s jablkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na sladko
Zeleninové rizoto so slaninou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Ryžové guľôčky
Teľacia roláda
Ovocný šalát s kuracinou
Okúzľujúce letné kurča
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kuracie fajitas
Teplý zeleninový šalát
Grilované kuracie prsia
Šalát s krevetami
Papriky plnené rizotom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Morčacina s citrónom a oreganom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Polievka s mäsovými guličkami
Rýchle lasagne
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Pikantné bravčové závitky
Caponata a lá Podravka
Morčacie rolky s ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi