Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové chipsy
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tabouleh
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Pizza v zemiakoch
Šťavnaté mäkké zemiaky
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pohánka s klobásou
Domáce sushi
Farebná šošovica
Pikantné bravčové závitky
Strukovinové fašírky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladko-kyslé grilované ražniči
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči z mletého mäsa
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Paradajkové košíčky so pšenom
Cesnakové bruskety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šošovicová krémová polievka
Losos s cuketovou krustou
Karí s bravčovým mäsom
Kuracie závitky s prekvapením
Teplý zeleninový šalát
Hríbová mrvenička
Stredomorská frittata
Strukovinový šalát so zeleninou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Kura na sladko
Oranžové rizoto
Šošovicová polievka so špenátom
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Shakshuka s Ajvarom
Teľacia roláda
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi