Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Losos s cuketovou krustou

Šťavnaté mäkké zemiaky
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kuracie závitky s prekvapením
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Ravioly so šalviou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Teľacia roláda
Shakshuka s Ajvarom
Stredomorská frittata
Strukovinové fašírky
Karí s bravčovým mäsom
Medailónky s hnedou ryžou
Tabouleh
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Jaipur kari
Hríbová mrvenička
Oranžové rizoto
Plnená pečená cibuľa
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Domáce sushi
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Šalát z grilovanej zeleniny
Šošovicová krémová polievka
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Kura na sladko
Sladko-kyslé grilované ražniči
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Cesnakové bruskety
Paradajková polievka s bazalkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Pohánka s klobásou
Polievka z rukoly a kreviet
Farebná šošovica
Šošovicová polievka so špenátom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové chipsy
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie rolky s ryžou
Pizza v zemiakoch
Ražniči z mletého mäsa
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi