Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Kuracie závitky s prekvapením
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Domáce sushi
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Ražniči z mletého mäsa
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Farebná šošovica
Pohánka s klobásou
Karí s bravčovým mäsom
Plnená pečená cibuľa
Zeleninové chipsy
Cesnakové bruskety
Šalát z grilovanej zeleniny
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kura na sladko
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Strukovinové fašírky
Tabouleh
Polievka z rukoly a kreviet
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hríbová mrvenička
Oranžové rizoto
Stredomorská frittata
Teplý zeleninový šalát
Pikantné bravčové závitky
Jaipur kari
Teľacia roláda
Medailónky s hnedou ryžou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Shakshuka s Ajvarom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šošovicová krémová polievka
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi