Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Pizza v zemiakoch

Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Hríbová mrvenička
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Ravioly so šalviou
Polievka z rukoly a kreviet
Teplý zeleninový šalát
Karí s bravčovým mäsom
Oranžové rizoto
Losos s cuketovou krustou
Kuracie závitky s prekvapením
Šošovicová polievka so špenátom
Strukovinové fašírky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Jaipur kari
Medailónky s hnedou ryžou
Strukovinový šalát so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Teľacia roláda
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Domáce sushi
Pohánka s klobásou
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Sladko-kyslé grilované ražniči
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cesnakové bruskety
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Shakshuka s Ajvarom
Kura na sladko
Farebná šošovica
Pikantné bravčové závitky
Plnená pečená cibuľa
Zeleninové chipsy
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi