Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Kuracie závitky s prekvapením

Krevety na zeleninovom lôžku
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na sladko
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tabouleh
Medailónky s hnedou ryžou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ravioly so šalviou
Shakshuka s Ajvarom
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Domáce sushi
Morčacie rolky s ryžou
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Hríbová mrvenička
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Karí s bravčovým mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pikantné bravčové závitky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové chipsy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Teľacia roláda
Oranžové rizoto
Ražniči z mletého mäsa
Stredomorská frittata
Plnená pečená cibuľa
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Farebná šošovica
Cesnakové bruskety
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Strukovinové fašírky
Polievka z rukoly a kreviet
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Kto by nemal rád prekvapenie? Pripravte ho aj vy pre svojich hostí. Stačí len hádať, čo sa ukrýva v závitkoch obalených chutnou slaninkou.

Suroviny

4 kuracie prsia
2 vajcia
1 lyžica masla
8 – 12 plátkov prerastenej anglickej slaniny
200 g kuracích pečení
120 g šampiňónov
1 malá cibuľa
Podravka na zlaté kurča
petržlenová vňať
Lagris ryža parboiled
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Na masle speníme cibuľku, pridáme nakrájané pečene a šampiňóny, opražíme a podusíme.
  • 2 Osolíme, okoreníme, doplníme petržlenovou vňaťou alebo ochucovadlom, zalejeme rozšľahanými vajcami a necháme mierne zhustnúť.
  • 3 Z pŕs nakrájame 2 – 3 rezne z každého kusu, naklepeme medzi fóliami, posolíme, ochutíme Podravkou na zlaté kurča a naplníme zmesou.
  • 4 Plátky mäsa zvinieme, zabalíme do slaniny, upevníme ihlami alebo špáradlami a položíme na pekáč. Podlejeme trochou vody a oleja a pečieme cca polhodinu pri teplote 180 °C.

Tip

Kuracie pečene pred tepelnou úpravou nesolíme, aby nestvrdli.

Porcia

Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi