Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Biela ryba s fazuľou

Stredomorská hríbová polievka
Makrelová nátierka
Grilované tofu
Talianske kuracie rizoto
Grilované kuracie prsia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pikantná rybacia zmes
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie rizoto
Rolky z roštenky so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Ražniči z lososa
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninové špízy
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jemný hubový guláš
Špagety zo Stredomoria
Tournedos s maslovou zeleninou
Plnené kuracie stehná
Teľacia roláda
Rýchle lasagne
Zapečené špagety s tuniakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Fish&Chips v tortille
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Vianočná roláda
Stredomorské gnocchi
Bravčová panenka so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie závitky s prekvapením
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šalát s pikantným steakom
Jahňacie so šalviovým medom
Okúzľujúce letné kurča
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Polievka s mäsovými guličkami
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Voňavé pečené
Hrachová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi