Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Kuracie závitky s prekvapením

Pikantná rybacia zmes
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Biela ryba s fazuľou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Fish&Chips v tortille
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Rýchle lasagne
Plnené kuracie stehná
Kuracie rizoto
Mäsová roláda a lá pahreba
Jemný hubový guláš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Teľacia roláda
Rolky z roštenky so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Vianočná roláda
Krevety na zeleninovom lôžku
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Grilované kuracie prsia
Stredomorské gnocchi
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Stredomorská hríbová polievka
Voňavé pečené
Makrelová nátierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Lahodné pečené zemiaky
Talianske kuracie rizoto
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Jahňacie so šalviovým medom
Šalát s pikantným steakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát z grilovanej zeleniny
Polievka z fazuľových strukov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Tournedos s maslovou zeleninou
Hrachová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Kto by nemal rád prekvapenie? Pripravte ho aj vy pre svojich hostí. Stačí len hádať, čo sa ukrýva v závitkoch obalených chutnou slaninkou.

Suroviny

4 kuracie prsia
2 vajcia
1 lyžica masla
8 – 12 plátkov prerastenej anglickej slaniny
200 g kuracích pečení
120 g šampiňónov
1 malá cibuľa
Podravka na zlaté kurča
petržlenová vňať
Lagris ryža parboiled
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Na masle speníme cibuľku, pridáme nakrájané pečene a šampiňóny, opražíme a podusíme.
  • 2 Osolíme, okoreníme, doplníme petržlenovou vňaťou alebo ochucovadlom, zalejeme rozšľahanými vajcami a necháme mierne zhustnúť.
  • 3 Z pŕs nakrájame 2 – 3 rezne z každého kusu, naklepeme medzi fóliami, posolíme, ochutíme Podravkou na zlaté kurča a naplníme zmesou.
  • 4 Plátky mäsa zvinieme, zabalíme do slaniny, upevníme ihlami alebo špáradlami a položíme na pekáč. Podlejeme trochou vody a oleja a pečieme cca polhodinu pri teplote 180 °C.

Tip

Kuracie pečene pred tepelnou úpravou nesolíme, aby nestvrdli.

Porcia

Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi