Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Makrelová nátierka

Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Voňavé pečené
Teľacia roláda
Ražniči z lososa
Rýchle lasagne
Stredomorské gnocchi
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Tuniak so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Jahňacie so šalviovým medom
Mäsová roláda a lá pahreba
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Krevety na zeleninovom lôžku
Opekaná zelenina
Jemný hubový guláš
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorská hríbová polievka
Hrachová polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Fish&Chips v tortille
Grilované tofu
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šťavnaté mäkké zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Grilované kuracie prsia
Vianočná roláda
Kuracie závitky s prekvapením
Talianske kuracie rizoto
Tournedos s maslovou zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Pikantná rybacia zmes
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie rizoto
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát s pikantným steakom
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

Suroviny

1 konzerva EVA makrely v rastlinnom oleji
100 g masla
100 g taveného syra
1 cibuľa
1 ČL Podravky ochucovadla Natur
soľ
mleté čierne korenie (podľa chuti)

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
  • 2 Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme Podravkou Natur.
  • 3 Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.

Porcia

Podávame s celozrnným toastovým chlebom.

Malé tajomstvá

Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek EVA rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.

Zdieľať s priateľmi