Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Lahodné pečené zemiaky

Zeleninové špízy
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ražniči z lososa
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorské gnocchi
Hrachová polievka
Grilované tofu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tournedos s maslovou zeleninou
Plnené kuracie stehná
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát s pikantným steakom
Talianske kuracie rizoto
Vianočná roláda
Rolky z roštenky so zeleninou
Rýchle lasagne
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Fish&Chips v tortille
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Teľacia roláda
Pikantná rybacia zmes
Šalát z grilovanej zeleniny
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šťavnaté mäkké zemiaky
Jemný hubový guláš
Stredomorská hríbová polievka
Grilované kuracie prsia
Voňavé pečené
Plnená pečená cibuľa
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z fazuľových strukov
Makrelová nátierka
Špagety zo Stredomoria
Opekaná zelenina
Polievka s mäsovými guličkami
Jahňacie so šalviovým medom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie rizoto
Bravčová panenka so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi