Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Šalát z grilovanej zeleniny

Polievka z fazuľových strukov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Talianske kuracie rizoto
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie rizoto
Hrachová polievka
Rýchle lasagne
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Jemný hubový guláš
Stredomorská hríbová polievka
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie závitky s prekvapením
Mäsová roláda a lá pahreba
Fish&Chips v tortille
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Tuniak so zeleninou
Vianočná roláda
Ražniči z lososa
Šalát s pikantným steakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Opekaná zelenina
Stredomorské gnocchi
Jahňacie so šalviovým medom
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Makrelová nátierka
Polievka s mäsovými guličkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Grilované tofu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Voňavé pečené
Teľacia roláda
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi