Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Voňavé pečené
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Šťavnaté mäkké zemiaky
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorské gnocchi
Grilované tofu
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacia roláda
Jemný hubový guláš
Makrelová nátierka
Plnená pečená cibuľa
Biela ryba s fazuľou
Kuracie rizoto
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Sladko-kyslé grilované ražniči
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Grilované kuracie prsia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pikantným steakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rýchle lasagne
Hrachová polievka
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Stredomorská hríbová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Lahodné pečené zemiaky
Pikantná rybacia zmes
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie závitky s prekvapením
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vianočná roláda
Fish&Chips v tortille
Talianske kuracie rizoto
Polievka z fazuľových strukov
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi