Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Opekaná zelenina

Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Kuracie závitky s prekvapením
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsová roláda a lá pahreba
Šalát s pikantným steakom
Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Vianočná roláda
Zeleninové špízy
Rýchle lasagne
Biela ryba s fazuľou
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené špagety s tuniakom
Hrachová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Teľacia roláda
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šťavnaté mäkké zemiaky
Voňavé pečené
Tuniak so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Jahňacie so šalviovým medom
Jemný hubový guláš
Makrelová nátierka
Kuracie rizoto
Plnené kuracie stehná
Stredomorská hríbová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Grilované kuracie prsia
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Stredomorské gnocchi
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Fish&Chips v tortille
Rolky z roštenky so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pikantná rybacia zmes
Plnená pečená cibuľa
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Talianske kuracie rizoto
Grilované tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi