Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Pikantná rybacia zmes

Zeleninové špízy
Krevety na zeleninovom lôžku
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rýchle lasagne
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Hrachová polievka
Tuniak so zeleninou
Voňavé pečené
Fish&Chips v tortille
Makrelová nátierka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Rolky z roštenky so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Opekaná zelenina
Sladko-kyslé grilované ražniči
Mäsová roláda a lá pahreba
Plnené kuracie stehná
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Špagety zo Stredomoria
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie rizoto
Jahňacie so šalviovým medom
Stredomorská hríbová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacia roláda
Jemný hubový guláš
Biela ryba s fazuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované kuracie prsia
Polievka s mäsovými guličkami
Talianske kuracie rizoto
Grilované tofu
Bravčová panenka so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát s pikantným steakom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Tournedos s maslovou zeleninou
Vianočná roláda
Polievka z fazuľových strukov
Šalát z grilovanej zeleniny
Šťavnaté mäkké zemiaky
Stredomorské gnocchi
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi