Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Kuracie rizoto

Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Teľacia roláda
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie závitky s prekvapením
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Talianske kuracie rizoto
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Fish&Chips v tortille
Tournedos s maslovou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Stredomorské gnocchi
Mäsová roláda a lá pahreba
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Jemný hubový guláš
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Makrelová nátierka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Vianočná roláda
Šťavnaté mäkké zemiaky
Stredomorská hríbová polievka
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Šalát s pikantným steakom
Rýchle lasagne
Sladko-kyslé grilované ražniči
Plnená pečená cibuľa
Krevety na zeleninovom lôžku
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované kuracie prsia
Bravčová panenka so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Biela ryba s fazuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lahodné pečené zemiaky
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Voňavé pečené
Viac receptov pre túto náladu

Chtuné jedlo so sviežim vzhľadom, ktoré splní všetky vaše očakávania.

Suroviny

2 kocky slepačieho bujónu Podravka
2 - 3 lyžice oleja
350 g kuracích pŕs
100 g mrkvy
200 g póru
200 g Lagris ryže arborio
150 ml bieleho vína
1 l vody
30 g masla
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
2 - 3 lyžice nastrúhaného parmezánu
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Do 1 l teplej vody dáme 2 kocky bujónu Podravka a privedieme k varu.
  • 2 Na rozpálenom oleji opečieme kuracie prsia nakrájané na kocky.
  • 3 Mrkvu a pór nakrájame na krúžky a pridáme k mäsu. Osolíme, okoreníme, pridáme 150 ml vývaru a povaríme cca 10 minút na miernom ohni.
  • 4 Keď sa vývar vyparí, pridáme ryžu, tiež krátko orestujeme, zalejeme vínom a varíme, dokým sa víno neodparí.
  • 5 Za stáleho pridávania vývaru, varíme dovtedy, dokým ryža nezmäkne a nebude al dente (cca 15 - 18 minút).

Tip

Vývar pridávajte kúsok po kúsku a iba vtedy, keď ryža absorbovala všetok pred tým pridaný vývar.

Porcia

Panvicu zložíme z ohňa, podľa chuti dosolíme, vmiešame maslo, posypeme petržlenovou vňaťou, parmezánom a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi