Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Stredomorské gnocchi
Zeleninové špízy
Voňavé pečené
Šťavnaté mäkké zemiaky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Kuracie závitky s prekvapením
Tournedos s maslovou zeleninou
Stredomorská hríbová polievka
Tuniak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Makrelová nátierka
Ražniči z lososa
Teľacia roláda
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnená pečená cibuľa
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Okúzľujúce letné kurča
Rýchle lasagne
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Krevety na zeleninovom lôžku
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Jahňacie so šalviovým medom
Talianske kuracie rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované kuracie prsia
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hrachová polievka
Vianočná roláda
Jemný hubový guláš
Plnené kuracie stehná
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Kuracie rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Šalát s pikantným steakom
Opekaná zelenina
Rolky z roštenky so zeleninou
Mäsová roláda a lá pahreba
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi