Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Kuracie závitky s prekvapením
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči z lososa
Opekaná zelenina
Zeleninové špízy
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s fazuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Hrachová polievka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Lahodné pečené zemiaky
Šťavnaté mäkké zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Stredomorské gnocchi
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Makrelová nátierka
Plnené kuracie stehná
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie rizoto
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Vianočná roláda
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované kuracie prsia
Tuniak so zeleninou
Rýchle lasagne
Teľacia roláda
Stredomorská hríbová polievka
Voňavé pečené
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Šalát s pikantným steakom
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jemný hubový guláš
Talianske kuracie rizoto
Krevety na zeleninovom lôžku
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi