Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Polievka z fazuľových strukov

Tuniak so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Makrelová nátierka
Hrachová polievka
Pikantná rybacia zmes
Šťavnaté mäkké zemiaky
Teľacia roláda
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Stredomorská hríbová polievka
Stredomorské gnocchi
Bravčová panenka so zeleninou
Opekaná zelenina
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
Vianočná roláda
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované tofu
Jahňacie so šalviovým medom
Šalát s pikantným steakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Talianske kuracie rizoto
Rolky z roštenky so zeleninou
Rýchle lasagne
Mäsová roláda a lá pahreba
Jemný hubový guláš
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnené kuracie stehná
Kuracie závitky s prekvapením
Plnená pečená cibuľa
Voňavé pečené
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované kuracie prsia
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie rizoto
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi