Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Zeleninové špízy

Grilované kuracie prsia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Jemný hubový guláš
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie závitky s prekvapením
Vianočná roláda
Voňavé pečené
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacia roláda
Makrelová nátierka
Šťavnaté mäkké zemiaky
Opekaná zelenina
Plnená pečená cibuľa
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie rizoto
Grilované tofu
Fish&Chips v tortille
Talianske kuracie rizoto
Stredomorská hríbová polievka
Hrachová polievka
Stredomorské gnocchi
Rýchle lasagne
Polievka z fazuľových strukov
Polievka s mäsovými guličkami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Krevety na zeleninovom lôžku
Plnené kuracie stehná
Šalát z grilovanej zeleniny
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát s pikantným steakom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi