Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Grilované tofu

Šalát z grilovanej zeleniny
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Fish&Chips v tortille
Okúzľujúce letné kurča
Sladko-kyslé grilované ražniči
Mäsová roláda a lá pahreba
Teľacia roláda
Stredomorská hríbová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Talianske kuracie rizoto
Ražniči z lososa
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Stredomorské gnocchi
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Opekaná zelenina
Makrelová nátierka
Plnená pečená cibuľa
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Kuracie závitky s prekvapením
Grilované kuracie prsia
Tuniak so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Šalát s pikantným steakom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Vianočná roláda
Bravčová panenka so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnené kuracie stehná
Kuracie rizoto
Voňavé pečené
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Jemný hubový guláš
Pikantná rybacia zmes
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rýchle lasagne
Krevety na zeleninovom lôžku
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi