Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Fish&Chips v tortille
Špagety s cuketou
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pivný guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kotlovina
Sladká bravčová panenka
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Chilli con carne
Netradičný hamburger
Kura na pive
Jahňacie so šalviovým medom
Kačica na pomarančoch
Zemiakové placky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčové kotlety s kuskusom
Hŕstková polievka s paradajkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Lasagne z panvice
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Jaipur kari
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie prsia s jablkami
Hubový guľáš
Mäsové guľky s omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybárov guláš
Morčací hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Grilované rebierka
Párky v slanine
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Klasický burger
Carbonara so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kurací paprikáš
Kurča na bielom víne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rýchle lasagne
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi