Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Kuracie mäso v aromatickej omáčke

Morčací hamburger
Mäsové guľky s omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Zemiakové placky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Klasický burger
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Chilli con carne
Netradičný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Kačica na pomarančoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaná krkovička
Rezne s chutnou omáčkou
Špagety s cuketou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kotlovina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jaipur kari
Pivný guláš
Lasagne z panvice
Hovädzí steak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Kurča na bielom víne
Polievka z bôbu
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pive
Kura na sladko
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacie prsia s jablkami
Rybárov guláš
Carbonara so špenátom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Papriky plnené rizotom
Zeleninové chipsy
Párky v slanine
Hŕstková polievka s paradajkami
Rýchle lasagne
Kura na pivovej fľaši
Grilovaný hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Medové teľacie kotlety
Voňavé pečené zemiaky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 lyžice masla
100 g cibule
1 kg kuracieho mäsa (krídla, stehná, prsia,...)
25 g Podravky Natur na zlaté kurča
100 g zelenej čerstvej papriky
100 g čerstvých paradajok
1 lyžička sladkej mletej papriky
100 ml sladkej smotany
1 lyžička hladkej múky

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby50 min

  • 1 Na dobre rozohriatu panvicu dáme aj olej a maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.
  • 2 Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.
  • 3 Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.
  • 4 Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame vodou, dokým nie je mäso mäkké.
  • 5 Nakoniec primiešame sladkú smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete pripraviť tento druh jedla je dobré odstrániť kožu.

Porcia

Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi